Dydrotermické zpracování zvyšuje stravitelnost a dochází tak k postupnému uvolňování, tudíž k zabránění překyselení.
Mají lehce nasládlou chuť a jsou krásně křupavé.
Hrachové vločky jsou výborným bílkovinným krmivem.
Analytické složení
Vlhkost je maximálně do 14%.
Analytické hodnoty jsou uvedeny ve 100% sušině.
Hrubý protein 21,76%
Methionin 0,23%
Hrubý tuk 1,71%
Vápník (Ca) 0,10%
Hrubá vláknina 5,79%
Sodík (Na) 0,01%
Hrubý popel 3,51%
Fosfor (P) 0,42%
Lyzin 1,49%
Hořčík (Mg) 0,13%
Deklaraci krmiva a jeho aktuální analytické hodnoty naleznete vždy na platných etiketách každého balení.
Kategorie: | Suroviny |
---|---|
Hmotnost: | 15 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář